Kunstnagels

Veel mensen hebben problemen om hun natuurlijke nagels tot de gewenste lengte te laten groeien. Vaak scheuren ze in of splijten ze. Dan kan kunstnagels de oplossing zijn!

Bij kunstnagels wordt er door middel van gel of acryl een nagel gemaakt op de natuurlijke nagelplaat. De gel wordt uitgehard in de LED lamp en de acryl wordt uitgehard door de lucht. De keuze voor gel of acryl heeft met de conditie van je eigen nagels te maken, de keuze bepalen we samen in de salon. De kunstnagels worden allemaal in dezelfde vorm en lengte gevijld en afgewerkt met een kleurtje of nail art. In de studio werk ik met het professionele merk Nail Artists.

Doordat de nagels groeien krijg je een uitgroei bij de nagelriemen. Door de nagels mooi en sterk te houden dien je iedere 3/4 weken terug te komen voor een nabehandeling. Dit is afhankelijk van de groei van je eigen nagels.

Verzorg je nagels goed!! 2x per dag oliën met een nagelriemolie houdt je nagel en nagelplaat soepel. Hiermee houdt je de olie-vochtbalans op pijl en blijft de conditie van je nagel goed.