Lockdown…..de tweede helaas. Maar ik ga niet bij de pakken neer zitten! Daarom heb ik meegedaan met de super toffe online Stamping Battle. Elke week, 5 weken lang, krijg je een nieuw thema als opdracht en daar ga je zelf een design bij maken….als het maar gestempeld is. Ik heb mezelf weer uit weten te dagen om vernieuwde en creatieve designs te maken. Neem een kijkje in de galerij voor mijn inzendingen.

Een tijdje geleden ben ik door het Pika-Nails wedstrijd team gevraagd om me bij hun team te voegen. Mijn ambities in het nagelvak reiken verder dan enkel het salon werk, daarom zei ik volmondig JA!
Na elke maand te trainen met het wedstrijd team kwam mijn eerste Live wedstrijd ervaring eraan…

Op zondag 11 Oktober heb ik deel genomen aan mijn eerste Live wedstrijd…de Nail Battle Fall 2020.
Wat ontzettend gaaf was dat! Ik nam deel aan 2 wedstrijden, een Live Salon Nail Art wedstrijd en een Fashion Tipbox wedstrijd, die je thuis maakt. Bij allebei de wedstrijden ben ik in de prijzen gevallen!!
De 1e plaats behaalde ik met de Live Salon Nail Art Wedstrijd, en de 3e plaats behaalde ik met de Fashion Tipbox.
Wat een voorrecht om me bij de beste stylistes van de Benelux te mogen voegen door deel te nemen naast de getrainde wedstrijd stylistes.

Al met al was het een geslaagde dag en op naar de volgende Battle!!

We leven op dit moment allemaal in een hele bizarre en onzekere tijd. We hebben de nodige maatregelen getroffen om jullie veilig te kunnen ontvangen en te behandelen.

Bij binnenkomt was je je handen en worden ze aan de tafel nog een keer ontsmet met desinfectans. Er staat een kuch-scherm tussen de nagelstyliste en de klant in. Verder draagt de nagelstyliste nog een mondkapje, maakt gebruik van een gedegen afzuiging en draagt ze handschoenen.

Mocht je verkouden zijn, koorts hebben of hoesten….dan vraag ik je vriendelijk om de afspraak te annuleren en te verzetten naar een ander tijdstip.

Ik hoop je graag te ontvangen in goede gezondheid bij Nagelstudio Acht10!

Wat een effect geven de nieuwe 6D Cat eye nail art! Deze prachtige techniek is snel te realiseren met oneindige mogelijkheden. Je nagels geven elke keer weer een andere mooie schittering van kleur. Ook een topper voor de feestdagen met prachtige rode tinten 😍
Vraag naar de mogelijkheden in de salon.

Zorg goed voor je handen en nagels! Een goede houdbaarheid voor je kunstnagels en gelpolish begint altijd bij een goede verzorging. Olie je nagels 2x per dag en smeer ze minimaal 1x per dag goed in met een verzorgende handcrème.

De Scentsations van CND verzorgen je handen, nagels en body erg goed, brengt vocht in en houdt ze in een optimale conditie.
De lotions zijn te verkrijgen in 2 verschillende maten, 245ml voor €19,95 en 59ml voor €6,95.
Een voor op je salontafel en een voor in je tas 😉

En……ze ruiken heeeeerlijk!

Er zijn weer nieuwe lente kleuren!! Wat een toffe, dekkende kleuren zijn dit. Laat het zonnetje maar komen en de bloemen maar bloeien😍

Prachtige pigmenten van Nail Artists die je kunt laten verwerken op je nagels. Hiermee creëer je bijzondere effecten en kleuren! Het lijkt net of dat je een klein spiegeltje op je nagels hebt!

Color Drops is de nieuwste ontwikkeling in de Nail art wereld. De color drops zijn super goed te gebruiken voor aquareltechnieken of om marmer effecten op de nagels te creëren.
Een schilderijtje op je nagels!!

Network gel is een uniek product om prachtige nail-art te creëren.
Door de fiberachtige substantie kunnen we hele mooie, dunne lijntjes trekken over je nagel. Geometrische vormen, dunne lijntjes, laat je nagels net iets specialer maken met deze mooie Network gel!!
Vraag naar de mogelijkheden in de studio.

Het geheim van een succesvolle nagelbehandeling zit in de verzorging.
SolarOil™ zorgt ervoor dat je nagels gehydrateerd worden, je nagelriemen zijdezacht aanvoelen en je gelpolish lang mooi blijft! Behandel je nagels 2x per dag met SolarOil™ en je merkt beduidend verschil. Wees zuinig op de conditie van je nagels!